onze service aan huis

Onze service aan huis

Problemen met ramen, deuren of poorten? Wij helpen u graag verder!

Onze slotenmaker service aan huis kan u helpen met veel zaken die te maken hebben met de werking van ramen, deuren of poorten. Zo vervangen of herstellen wij sluitwerk en scharnieren, raam en deurkrukken en zoveel meer. Ook meerpunts-sloten vervangen behoort tot onze dagdagelijkse bezigheden. Nieuwe afstandsbediening nodig voor uw poort? Wij lossen dat wel op. In het geval dat u buitengesloten bent helpen wij u graag verder maar wij hebben wel geen 24/7 service. Dit kan in principe steeds tussen 07.00h en 17.00h. tijdens de werkweek maar niet in het weekend. Bent u een bedrijf klik dan op deze link.

Installeren van een kluis of verbeteren van inbraakbeveiliging.

Wij installeren ons ganse gamma kluizen voor particulier gebruik of versterken de sluitingen op uw ramen en deuren. Wist u dat onderzoek heeft uitgewezen dat mechanische beveiliging op ramen en  deuren belangrijker is dan een alarmsysteem of camera’s? Ontdek meer op onze pagina over hoe uw woning te beveiligen. Ontdek onze meest verkochte kluizen op de webshop en vraag gerust een offerte om te leveren en plaatsen via de contactpagina.

Ook particulieren gaan graag mee met de tijd en willen intelligente sloten.

U kent ze wel , die sloten die je vanop afstand kan openen om iets te laten leveren of een slot om de poetsvrouw enkel op woensdag toegang te geven met een code of een badge. Speciaal voor deze doelgroep hebben wij diverse toepassingen in offline en online uitvoering. U kan alvast een kijkje nemen in onze webshop onder de rubriek “smartlocks” zodat u al een overzicht hebt van de diverse modellen en prijzen. Wij bieden u echter de bijkomende service om deze sloten te installeren zodat u zeker bent van een goede werking en na-service.Toch te modern voor u maar u wil een mechanische oplossing voor de woning? Kijk hier even bij onze dienst sluitplannen.
 
smartlock Blok Security
 
  
 

Maak nu een afspraak

vul uw gegevens in op het contactformulier en wij zullen snel reageren