onze service aan huis

Onze service aan huis

Problemen met hang en sluitwerk? Wij helpen u graag verder!

Onze slotenmaker service aan huis kan u helpen met veel zaken die te maken hebben met de werking van ramen, deuren of poorten. Zo vervangen of herstellen wij sluitwerk en scharnieren, raam en deurkrukken en zoveel meer. Ook meerpunts-sloten vervangen behoort tot onze dagdagelijkse bezigheden. Nieuwe afstandsbediening nodig voor uw poort? Wij lossen dat wel op. In het geval dat u buitengesloten bent helpen wij u graag verder maar wij hebben wel geen 24/7 service. Dit kan in principe steeds tussen 07.00h en 17.00h. tijdens de werkweek maar niet in het weekend. Bent u een bedrijf klik dan op deze link.

 

Installeren van een kluis of verbeteren van inbraakbeveiliging.

Wij installeren ons ganse gamma kluizen voor particulier gebruik of versterken de sluitingen op uw ramen en deuren. Wist u dat onderzoek heeft uitgewezen dat mechanische beveiliging op ramen en  deuren belangrijker is dan een alarmsysteem of camera’s? Ontdek meer op onze pagina over hoe uw woning te beveiligen. Ontdek onze meest verkochte kluizen op de webshop en vraag gerust een offerte om te leveren en plaatsen via de contactpagina.

Plaatsen van diverse toebehoren.

U kan op ons een beroep doen voor het plaatsen van deurpompen , Dictator deuropvangers , vervangen van elektrische sluitplaten of vervangen/installeren van anti panieksloten in opbouw of inbouw uitvoering.

Leveren en plaatsen van sluitplannen 

Wij zijn uitermate bekend in het leveren en/of plaatsen van sluitplannen. Door de jaren heen zijn reeds meer dan 400 gebouwen uitgerust met cilindersloten van Blok Security. Dit gaat zowel over appartementsgebouwen als bedrijven en nog steeds leveren wij wekelijks nieuwe systemen uit. U kan zelf uw sluitplan online samenstellen op deze pagina.
 
 Bel 014/21 37 00 of mail info@blok.be voor meer informatie
 

 

 

 
  
 

Maak nu een afspraak

vul uw gegevens in op het contactformulier en wij zullen snel reageren