slotenmaker Vorselaar

Zoekt u een slotenmaker in Vorselaar of de wijde regio? Aarzel dan niet, contacteer Blok Security. Onze gespecialiseerde slotenmakers komen meteen ter plaatse. Voor u het goed en wel weet, is het probleem al van de baan. Als slotenmaker specialiseren wij ons zowel in het plaatsen van nieuwe sloten als het herstellen van bestaande sloten. Wij plaatsen en herstellen niet alleen deursloten. Tip ! Vraag ineens een offerte voor het beveiligen van uw woning met de degelijkste veiligheidssloten die op de markt verkrijgbaar zijn!

Snelheid telt!

U rekent uiteraard op uw slotenmaker uiteraard voor een snelle herstelling. Na uw melding komen wij meteen ter plaatse. Wij staan garant voor een mooi afgewerkt eindresultaat zodat u zich niet hoeft te vrezen over het aanzicht van uw geopende slot.

Ruime regio

Naast onze thuisbasis in Herentals bieden wij onze service als slotenmaker aan in een ruime regio rond Geel: Zammel, Oosterlo, Oosterwijk, Pulle, Morkhoven, Grobbendonk, Bouwel, Zandhoven, Gierle, Lier, Antwerpen, Hulshout en Zoerle-Parwijs. Noorderwijk, Heist-Op-Den-Berg, Herenthout, Vorselaar, Poederlee, Lille, Wechelderzande, Turnhout, Beerse, Oud-Turnhout, Geel, Mol, Olen en Westerlo.

Veiligheidssloten

Aanvullend op onze herstellingsdienst kan u ons ook inschakelen voor het plaatsen van veiligheidssloten. Verder maken wij sluitplannen op of installeren wij veiligheidscilinders.

100.000 sleutels op voorraad

Naast het plaatsen en herstellen van sloten kan u rekenen op onze sleuteldienst. Zo hebben wij steeds meer dan 100.000 sleutels op stock. Dit sleutelgamma bevat:

  • Cilinder- en baardsleutels
  • Autosleutels: voor autosleutels dupliceren we ook sleutels met een transponder of chip. Wij dekken 75 tot 80 procent van de bestaande automarkt.
  • Kruissleutels
  • Sleutels die enkel op vertoon van een het juiste certificaat mogen worden bijgemaakt.
  • Kluissleutels: door het inzetten van lasertechniek bereiken we de nodige extra nauwkeurigheid.

Moet u dringend een bepaalde sleutel hebben? Kom langs in onze winkel in Herentals.

Dringend ons nodig

Hebt u ons snel nodig voor het openen of herstellen van één of meerdere sloten? Contacteer meteen uw ervaren slotenmaker in de regio van Vorselaar.

 

Lees onze tips voor inbraakveilig te wonen hier !

 

Blok Security Herentals

Website by Tonc