Grote aantallen sleutels bijmaken

Grote aantallen sleutels bijmaken

Hebt u grote aantallen sleutels sleutels bij te maken check dan even onze pagina op de BlokPro website!

Bij Blok Security hebben we sleutelmachines, veel sleutelmachines zodat wij ook verschrikkelijk veel sleutels kunnen (re)produceren. Hebt u bv. nieuwe sloten nodig met 100 of 1000 sleutels dan kunnen wij dat vrij snel verzorgen voor u aan uiterst interessante prijzen. Grote aantallen sleutels maken wij dankzij onze verschillende Silca CNC machines die al dan niet uitgerust zijn met automatisch laadsysteem. Voor getande sleutels hebben wij 4 CNC machines die toelaten om makkelijk tot 1000 sleutels op 1 dag te kunnen produceren incl. nummering. Voor geboorde of gefreesde sleutels die iets meer tijd nodig hebben is dit een 350 tal per dag. 

Op gebied van sleutels kunnen wij originele merksleutels of reproductiesleutels maken van de wereldvermaarde fabrikant Silca uit Italie. Deze sleutels kenmerken zich door hoge precisie en lange levensduur. De sleutels kunnen voorzien worden van een gegraveerde of puntgeklopte nummering.

Hebt u een bestelling van grote aantallen sleutels aarzel dan niet ons te contacteren ,wij maken graag een offerte op maat. Indien u een bestaande sleutel of meerdere sleutels in grote aantallen wil laten bijmaken kan u ook beroep doen op onze pick-up service. Doorheen gans Europa laten wij de sleutels ophalen door onze transport partners. Dit is vooral nodig indien de bij te maken sleutel geen gegevens bevat of code. 

Ook voor de oudere baardsleutels hebben wij een CNC machine die onafgebroken gedurende dagen sleutels kan inslijpen. Wij maken graag offerte voor uw opdracht dus aarzel niet ons te contacteren.

Bent u sloten/sleutelmaker en hebt u te weinig tijd om een grote bestelling aan te nemen, aarzel niet ons te contacteren want wij helpen ook collega’s in (tijd)nood.