alarm en camerasystemen

Elektronisch beveiligen dankzij een sterke samenwerking

Dankzij een uiterst prettige samenwerking kan u bij Blok Security ook terecht voor diverse elektronische beveiligingen zoals alarmsystemen en camerabewaking. Dit kan zowel particulier als bedrijfsmatig met een enorm goede service na-verkoop. Onze partner staat garant voor alle detectie binnen en  buiten de woning of bedrijf en dit dankzij degelijk advies met een hoge graad van afwerking. Wij staan garant voor de kwaliteit en ondertussen kan u bij ons op de zaak reeds diverse toepassingen uit dit gamma bekijken. 

alarmsystemen

Dankzij verschillende topmerken van bekabelde en draadloze alarmsystemen kunnen al uw vragen aangaande elektronische beveiliging makkelijk opgelost worden. Wij geven u een goede raad om nooit in zee te gaan met bekende bedrijven die op basis van abonnement werken. Eens u stopt met betalen zal uw systeem niet meer werken en zo bent u nooit baas over de eigen installatie. Onze systemen werken onafhankelijk en alle alarmmeldingen komen terecht op uw eigen smartphone of tablet. Indien gewenst kan er optioneel met een meldkamer gewerkt worden maar dit is simpelweg uw eigen keuze. U hebt tegenwoordig trouwens ook de mogelijkheid om uw installatie te voorzien van detectoren met ingebouwde camera zodat uw alarm-melding vergezeld is van beeld.

camerasystemen

U wil natuurlijk zien en weten wat er aan uw woning of bedrijf gebeurt als u afwezig bent. Dit kan makkelijk dankzij onze camerasystemen dewelke alle activiteiten opnemen maar waar u ook a la minute kan op inloggen zodat u rustig even een kijkje kan nemen als u daar zin in hebt. Deze systemen vergroten uw beveiliging extra in combinatie met een van onze alarmsystemen. In combinatie met buitendetectie bent u het potentiele gevaar al te vroeg af nog voor er een inbraak heeft plaatsgevonden.

er is meer...

Vanzelfsprekend kan u ook terecht voor nog meer elektronische toepassingen zoals branddetectie , videofonie en toegangscontrole en dit eventueel in combinatie met alarmsystemen en camerabewaking. Dit alles met dezelfde hoge graad van afwerking en een perfecte na-service.

Een selectie van de producten kan u bekijken bij ons op de zaak.

Een offerte aanvragen is simpel , vul onderstaand formulier in en wij contacteren u voor een persoonlijke afspraak.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.