Toegangscontrole

EEN MUST HAVE VOOR UW BEDRIJF !

Wie mag toegang hebben tot een bepaalde plaats ? Wanneer mag deze persoon toegang hebben ? Een ontslagen werknemer heeft nog sleutels , moet ik nu al mijn sloten vervangen ?

Wij lossen dit op met onze draadloze toegangscontrolesystemen  !

Elektronische cilindersloten zijn de toekomst. De mogelijkheden voor beheer en opvolging van uw toegangscontrole, bijvoorbeeld via uw tablet of smartphone, zijn eindeloos.

Blok Security is uw aangewezen partner voor kleine tot middelgrote installaties . Wij plaatsen zowel voor de kleine KMO als voor middelgrote bedrijven , scholen , zorgcentra en meer. Onze voornaamste partners op dit gebied zijn de gerenommeerde merken Salto -Iseo en Simons-Voss . Enkele jaren geleden was men verplicht om alle sloten elektrisch te maken met de nodige bekabeling tot gevolg. Ook had men van elk slot een Utp kabel nodig tot aan de server of PC om alles te kunnen opvolgen. Heden ten dage is dit uiterst beperkt aangezien vrijwel alle sloten werken op een batterij met een lange levensduur. Naargelang het gebruik dienen wij slechts om het jaar of om de 2 jaar langs te komen om het systeem na te kijken en dit voor een gering prijskaartje. Naargelang uw project stellen wij het systeem voor dat het beste past aan uw behoefte. Uitbreiden of upgraden is altijd mogelijk. Eens de basis gelegd is zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt en dit ook op verschillende locaties doorheen het ganse land op 1 systeem.

Onderstaand zijn vooral systemen voor professioneel gebruik , ontdek onze particuliere systemen hier.

Combinatie elektronisch / mechanisch ? Ontdek het hier!

Neemt u even rustig de tijd om onderstaande filmpjes te bekijken en zo een beeld te krijgen over wat onze toegangscontrole voor u kan betekenen.

SALTO KS online

Salto KS uw online systeem voor kleine bedrijven , dokters , kinesitherapeuten en meer dewelke perfect met een App. kunnen gestuurd en opgevolgd worden. De software werkt in de Cloud zodat u van eender waar ter wereld toegang hebt tot uw systeem. Dit systeem werkt via een goedkope abonnementsformule.

ontdek meer SALTO KS op deze detailpagina

Te testen in onze winkel: JA

SALTO XS4 offline

Salto XS 4 voor de middelgrote tot grote systemen die niet perse met een app. moeten kunnen bediend worden. De software dient aangekocht te worden voor installatie op PC of laptop.

Ontdek meer SALTO XS4 op deze detailpagina

Te testen in onze winkel: JA 

ISEO ZERO1

Elektronische sluitsystemen van ISEO zijn aan een opmars bezig.Dit systeem is ideaal voor de kleine KMO omdat de deuren makkelijk beheerd kunnen worden via de app. op je smartphone of tablet

Ontdek meer over ISEO LIBRA cilinders op de detailpagina

Te testen in onze winkel: JA 

ASSA ABLOY CLIQ-GO

Sommigen geven nog altijd de voorkeur aan een sleutel

De Cliq Go systemen van ASSA ABLOY zijn voorzien van elektronica in de sleutel en niet in de cilinder. Dit heeft als voordeel dat de cilinders in alle bestaande deuren kunnen geplaatst worden zonder te moeten rekening houden met de diepte van het slot. (kan dus makkelijk in stalen smalle profielen) Ook kunnen wij naderhand de lengte aanpassen bij verhuis of indien er een nieuwe deur wordt geplaatst.

Ontdek meer ASSA ABLOY Cliq-Go op de detailpagina

Te testen in onze winkel: JA

Ontdek hier onze referenties voor toegangscontrole

Elektronische slotkasten

Ons gamma omvat zowel elektronische enkel- als meerpuntssluitingen. Enkel met dit type van slotkasten bent u zeker dat uw deuren 24/7 slotvast vergrendeld zijn .

Deze sloten kunnen aangestuurd worden door onze toegangscontrolesystemen zodat u ten allen tijde een overzicht hebt over in en uitgaand verkeer.

Ontdek enkele mogelijkheden in onderstaande filmpjes :

Voor elektronische slotkasten werken wij samen met verschillende kwaliteitsmerken: ISEO , FUHR , MEDIATOR en GU

branddeur openhouders

Wij bieden u met Fireco een uniek product op de markt waarbij wij bijna volledig draadloos uw deuren kunnen laten sluiten als het brandalarm in werking treed.

Ontdek de volledige beschrijving door op de afbeelding te klikken.

branddeur openhouder

 

Met toegangscontrole wordt het proces van wel of niet toegang verlenen tot een faciliteit bedoeld en heeft tot doel de vraag “heeft persoon X toegang tot faciliteit Y?” te beantwoorden en te effectueren. De invulling, die hieraan gegeven wordt, kan variëren van een positieve tot een negatieve reactie, van eenvoudige lijfwachten, tot complexe RFID- of biometrische systemen, van slot en sleutel tot challenge response algoritme en een cryptografische sleutel. (bron wikipedia)

Interesse in elektronische toegangscontrole

Wij komen vrijblijvend langs voor een analyse en een gedetailleerde offerte. Contacteer ons voor een afspraak.

Onze merken

Website by Tonc