Nu open tot 18u

SALTO XS 4 TOEGANGSCONTROLE

Afscheid van de mechanische sleutels

 

SALTO Systems

 

Salto toegangscontrole is onze grootste partner op gebied van toegangscontrolesystemen. Zij bieden een enorm uitgebreid gamma dat bestaat uit wandlezers – cilinders – deurkrukken – glasdeurkrukken en dit aangevuld met een ruime keuze uit software voor bedrijven – hotels en veel meer. Als partner van Salto staan wij in voor het leveren van een snelle en degelijke service en dit zowel op gebied van montage van de hardware alsook de installatie van de software. Integratie op servers in bedrijven wordt meestal uitgevoerd in samenspraak met de interne IT afdeling of op verzoek door een extern IT bedrijf.

 

 

Korte beschrijving van XS 4

Het SALTO Virtual Network (SVN) biedt een toegangscontrole systeem de flexibiliteit om, wanneer vereist, te kunnen groeien van een klein aantal deuren en gebruikers naar een groot aantal deuren en gebruikers. Het staat stand-alone sloten toe om informatie te lezen, te ontvangen en te schrijven via versleutelde en veilige data-on-card communicatie dat gebruik maakt van de mogelijkheden van RFID lees-en-schrijf technologie. SVN slaat alle toegangsdata op en distribueert deze via de operationele ID drager. Bij het presenteren van een ID drager op een offline stand-alone slot zal deze niet alleen de toegangsrechten controleren, maar dankzij tweezijdige communicatie schrijft het slot tevens gegevens terug op de ID drager, zoals blacklist informatie of de batterijstatus. De ID drager stuurt deze informatie vervolgens door naar de server via online wandlezers die in staat zijn om informatie van ID dragers te updaten en te ontvangen, waar dan ook in het gebouw.

 

svn nederlands

Salto virtueel netwerk Blok Security

 

 

ook met Bluetooth

Toegangscontrole via smartphones
Met de JustIN technologie van SALTO kunnen smartphones gemakkelijk en voordelig een belangrijke rol innemen in toegangscontrole oplossingen. JustIN Mobile zorgt ervoor dat deuren met een smartphone geopend kunnen worden. JustIN mSVN maakt van de smartphone een update punt om toegangsrechten op de ID drager direct bij te werken.

JustIN Mobile
Voor de communicatie tussen de smartphone en elektronische sloten maakt JustIN Mobile gebruik van Bluetooth Low Energy (BLE). De mobiele sleutel wordt “Over the Air” (OTA) gestuurd, van de ProAccess SPACE management software naar de geïnstalleerde JustIN Mobile app op een geregistreerde en geverifieerde smartphone. Als er een nieuwe sleutel klaar staat ontvangt de gebruiker een bericht met informatie over de deuren waarvoor toegang gegeven is. Vervolgens kan de smartphone bij het slot aangeboden worden en start de communicatie via de Mobile app. De gehele gegevensoverdracht en de mobiele sleutel zelf zijn gecodeerd en beveiligd tegen kopiëren.
Gebruikers kunnen hun mobiele sleutels altijd en overal ontvangen. Dit maakt de uitgifte van sleutels en het toewijzen van toegangsrechten nog flexibeler, zonder enige concessies te doen aan veiligheid. JustIN Mobile kan gebruikt worden samen met of in plaats van RFID dragers zoals kaarten of tags.

BLE dyagram 2

 

 

 

Voor een vrijblijvende offerte om uw bedrijf of instelling te voorzien van Salto XS4 toegangscontrole mail info@blok.be 

 

http://www.saltosystems.com/nl-be

 

SALTO CONFIGUREREN

Ontdek de Salto configurator om alle kleuren en uitvoeringen te bekijken : SALTO CONFIGURATOR

 

Met toegangscontrole wordt het proces van wel of niet toegang verlenen tot een faciliteit bedoeld en heeft tot doel de vraag “heeft persoon X toegang tot faciliteit Y?” te beantwoorden en te effectueren. De invulling, die hieraan gegeven wordt, kan variëren van een positieve tot een negatieve reactie, van eenvoudige lijfwachten, tot complexe RFID- of biometrische systemen, van slot en sleutel tot challenge response algoritme en een cryptografische sleutel. (bron wikipedia)

 

 

Website by Tonc