Nu open tot 18u

SALTO KS , UW CLOUD SLEUTELS 

 

Een nieuw slot en sleutel.

SALTO KS vindt dat elke deur het verdient om slimmer en veiliger te zijn, en om eenvoudiger te worden geopend. Daarom zijn Clay systemen zo ontworpen dat allerlei sloten gecombineerd kunnen worden, voor elk bedrijf en elk soort deur.

 

 

Controle met gemak.Mijn KS account

In jouw persoonlijke KS account bepaal je wie waar naar binnen kan, op welke locatie en wanneer. Creëer profielen, wijs tags toe, blokkeer gebruikers en geef specifieke toegangsrechten, op welke dag, op welke tijd.

Communiceer met alle deuren, tegelijkertijd.  SALTO KS IQ

De KS IQ ontvangt alle veranderingen en instellingen vanuit de SALTO KS applicaties en zorgt ervoor dat alle sloten in enkele seconden worden geupdate.

De SALTO KS IQ is het hart van het KS systeem en het bereik kan indien nodig worden uitgebreid door repeaters toe te voegen.

Geef sloten een upgrade.CILINDERS, BESLAGEN EN WANDLEZERS

KS deuren zijn uitgerust met een nieuw draadloos SALTO slot, aangestuurd door de KS IQ binnen het gebouw. Gebruik een willekeurige combinatie van sloten om toegang binnen het gehele gebouw te regelen of zelfs in gebouwen op meerdere locaties.

Zeg vaarwel tegen gekopieerde sleutels. KS TAGS

KS Tags vervangen de sleutelbos, ze geven toegang aan bezoekers, werknemers en zelfs bezorgdiensten als zij van jou mogen binnenkomen. Wijs simpelweg een tag toe en bepaal wanneer en waar die tag naar binnen mag.

 

 

Verloren Tags zijn helaas onvermijdelijk, maar niet onoverkomelijk , blokkeer simpelweg de tag en wijs een nieuwe toe. Stel zelfs in dat je een bericht krijgt wanneer iemand de geblokkeerde tag probeert te gebruiken.

 

Vraag vrijblijvend een offerte voor Salto KS via onze contactpagina

Met toegangscontrole wordt het proces van wel of niet toegang verlenen tot een faciliteit bedoeld en heeft tot doel de vraag “heeft persoon X toegang tot faciliteit Y?” te beantwoorden en te effectueren. De invulling, die hieraan gegeven wordt, kan variëren van een positieve tot een negatieve reactie, van eenvoudige lijfwachten, tot complexe RFID- of biometrische systemen, van slot en sleutel tot challenge response algoritme en een cryptografische sleutel. (bron wikipedia )

Website by Tonc