Wij zijn sterk in de reparatie van sloten

Hebt u een probleem met een slot? Eén adres: Blok Security. Contacteer ons. Wij komen meteen ter plaatse. Voor u het beseft, hebben wij het probleem al opgelost. Naast het plaatsen van sloten vormt de reparatie één van onze grote troeven. Onze service voor de reparatie van sloten geldt voor alle mogelijke gebruiksdoeleinden. We spreken dus niet alleen over deursloten maar ook over sloten van  brievenbussen, kluizen,…

Een snelle herstelling is daarbij van groot belang. Wij komen na uw melding dan ook meteen ter plaatse. Voor elke herstelling garanderen wij een vakkundige afwerking zodat u zich niet hoeft te bekommeren over het aanzicht van uw slot.

Ruime regio

Naast onze thuisbasis in Herentals bieden wij deze herstelservice in een ruime regio: Noorderwijk, Morkhoven, Grobbendonk, Bouwel, Heist-Op-Den-Berg, Herenthout, Vorselaar, Poederlee, Lille, Wechelderzande, Turnhout, Beerse, Oud-Turnhout, Geel, Mol, Olen, Westerlo, Zammel, Oosterlo, Oosterwijk, Pulle, Zandhoven, Gierle, Lier, Antwerpen, Hulshout en Zoerle-Parwijs.

Sloten plaatsen

Naast het herstellen van sloten bieden wij ook een volledige plaatsingsdienst voor veiligheidssloten. Ook voor het opmaken van sluitplannen of de installatie van veiligheidscilinders kan u op onze expertise beroep doen.

Sleuteldienst

Naast het repareren en plaatsen van sloten bieden wij een sleuteldienst. Wij hebben altijd meer dan 100.000 sleutels op voorraad. Ons sleutelgamma omvat:

  • Normale baard- en cilindersleutels
  • Kruissleutels
  • Autosleutels: op vlak van autosleutels kunnen we ook sleutels met een transponder of chip dupliceren. Daarmee dekken we 75 tot 80 procent van de huidige automarkt.
  • Sleutels die we enkel op vertoon van een certificaat mogen bijmaken.
  • Kluissleutels: met lasertechniek garanderen we extra nauwkeurigheid.

Hebt u nood aan een bepaalde sleutel. Kom langs in onze winkel in Herentals. Wij zijn ook open op zaterdag.

Dringend ons nodig

Wilt u ons inschakelen voor de reparatie van één of meerdere sloten? Contacteer Blok Security. Wij komen meteen ter plaatse.

 

Lees onze tips om inbraakveilig te wonen hier !

Website by Tonc