SIMONS VOSS

MY MOBILE KEY

 

 

Openen en sluiten zonder sleutel is de consequente keuze voor meer comfort en veiligheid.

Bij auto’s is het op afstand openen en sluiten van deuren met een elektronische afstandbediening allang de standaard. Met MobileKey van SimonsVoss functioneert dit ook voor deuren.

Deze innovatie is speciaal bestemd voor kleine tot middelgrote bedrijven en brengt u op de nieuwste stand der techniek. De goede oude sleutel wordt in het systeem MobileKey vervangen door een digitale transponder, een PinCode-toetsenbord of uw smartphone. In plaats van mechanische cilinders worden elektronische modellen gebruikt. Deze kunt u in een handomdraai zelf monteren. Zonder bedrading en zonder boren. Met behulp van een gratis internet-app configureert u het systeem: en klaar is uw nieuwe sluitsysteem!

 

 

 

 

 

 

Digitaal openen en sluiten zet op de modernste elektronica in plaats van gangbare mechanische oplossingen. Zo voegen onze innovatieve cilinders bijvoorbeeld net dat beetje extra veiligheid toe aan elke deur.

Zonder bedrading, zonder boren, vrijwel onderhoudsvrij. 
Het monteren en vervangen van cilinders gebeurt volledig zonder bedrading. Daardoor kunt u uw deuren in een handomdraai aanpassen, of achteraf verder uitbreiden, zonder boren of speciaal gereedschap. De bijbehorende elektronische cilinders kunt u met maar een paar handbewegingen inbouwen. Ook nog achteraf. Ze zijn voorzien van vele intelligente functies en vanwege het bijzonder geringe energieverbruik vrijwel onderhoudsvrij.

Tijdschema’s en protocollering.
Met behulp van tijdschema’s kunt u bepalen wie er op welke momenten toegang krijgt. In de protocollering ziet u wie op welke momenten in bepaalde ruimten is geweest.

Key4Friends.
Kleine rechten krijgen vriendschap. Tijdelijke toegangscodes kunnen aan elke smartphones worden gezonden. De ontvanger downloadt vervolgens alleen de desbetreffende app (Android/iOS), registreert zich en hee! toegang tot uw woning. De elektronische uitnodigingen zijn maximaal drie weken geldig.

DoorMonitoring – de kleinste deurbewaking ter wereld.
Geïntegreerde sensoren in de cilinder bewaken de status van de deur en registreren elke statuswijziging. Open, gesloten, schoot compleet in- of uitgeschoven, enkel of dubbel afgesloten, te lang geopend: de belangrijkste informatie wordt onmiddellijk doorgegeven.

De keuze voor digitale sleuteltechnologie betekent beduidend meer comfort en veiligheid.

Er zijn verschillende meningen over wat het beste aan MobileKey is. De combinatie met de internet-app, de intuïtieve bediening, het totaalpakket, openen en sluiten met de smartphone, de extra beveiliging of het comfort. Wat iedereen echter in elk opzicht overtuigt, is de probleemloze en snelle inbouw van de digitale cilinders – ook achteraf. Zonder bedrading, zonder boren, zonder vuil.

MobileKey is ‘kwaliteit made in Germany’ van de internationale marktleider voor digitale sluit- en toegangscontrolesystemen. Fascinerend eenvoudig, klaar voor de toekomst en aantrekkelijk geprijsd.

MobileKey is eenvoudig te bedienen en biedt grandioze functies. Gewoon geniaal!

 

Zo hebben wij de deur naar de toekomst geopend

Voor een gratis prijsopgave in Mobile key mail info@blok.be 

 

Website by Tonc