Meerpuntsslot vervangen

Meerpuntssloten of sluitingen bestaan in honderden zoniet duizenden afmetingen.

Veelal komen klanten bij ons op de zaak met de vraag om exact hetzelfde slot ter vervanging van het defecte meerpuntsslot. Door de jaren heen zijn er echter talrijke modellen die niet meer gemaakt worden en zodoende zal de deur moeten aangepast worden. Indien u hiervoor de nodige kennis en materialen niet in huis hebt laat u dit best over aan onze diensten.

Allereerst proberen wij een slot te vinden dewelke het best uw bestaande afmetingen benaderd, vandaar starten wij verder met de aanpassing van uw deur. Tegelijkertijd kunnen wij uw deur voorzien van een degelijke veiligheidscilinder en veiligheidsbeslag moest dit nog niet het geval zijn.

Wij bieden zowel de volledige meerpunten sloten van merken zoals Fuhr – G.U. – Sobinco – Maco – Litto – KFV – Roto e.d. alsook de reeks renovatie meerpuntssloten van FUHR en G.U.

Renovatie meerpuntssluitingen laten toe om de sluitpunten van hoogte aan te passen zodat dit nog beter uw bestaande deurslot benaderd.

Vermijd vele en lange ergernissen en haal een specialist in huis!

   meerpuntsslotAfbeeldingsresultaat voor logo kfv

Afbeeldingsresultaat voor logo maco   Afbeeldingsresultaat voor logo fuhrAfbeeldingsresultaat voor logo g.u    Afbeeldingsresultaat voor logo sobincoAfbeeldingsresultaat voor logo roto

Afbeelding kan het volgende bevatten: auto en buiten

Website by Tonc