Kluizen voor thuis of in uw bedrijf

Nieuw:

Verhuur van kluizen voor evenementen!  Ontdek het hier!

Gegarandeerd hebben wij voor u de juiste kluis!

Koop niet zomaar een kluis in de “doe het zelf” zaak of op een webshop maar laat u begeleiden door iemand met kennis van zaken. De aankoop van een kluis hangt van vele factoren af , wat gaat u bewaren en hoeveel volume hebt u nodig ? Moet de kluis enkel tegen brand bestand zijn of enkel tegen inbraak ? Misschien wilt u een combinatie van beide of misschien hebt u enkel iets nodig om gedurende de dag even iets in te bewaren. Al deze factoren zijn van invloed op de prijs en kwaliteit van de benodigde kast. Voor al deze toepassingen hebben wij de juiste oplossing zodat u zeker kan zijn van een juiste aankoop. Houd er ook rekening mee dat u tot 350kg. de kluis degelijk moet verankeren of u hebt kans dat ze op een dag verdwenen is. Ook hiervoor kunnen onze diensten de juiste oplossing bieden. Aarzel niet ons te contacteren via de contactpagina of kom even langs op de zaak. Als u graag prive en in alle rust een kluis komt kiezen kan dit ook op zaterdag en dit na afspraak.

Voor bedrijven

Voor elke behoefte (data safe, geldkluis, een kast voor laptops,…) bieden wij de juiste kluizen. Onze service omvat ook het plaatsen en verankeren van de kluis.

Kassa en afstortkluizen klik hier!

Archiefkasten klik hier!

Lockerkasten snel leverbaar klik hier!

Sleutels bewaren klik hier!

 meer over : lockerkasten 

Deze diashow vereist JavaScript.

Voor particulieren

Kom langs in onze winkel en bekijk de mogelijkheden voor onze residentiële kluizen. Van klein tot groot. .Montage van de kluis in uw woning met chemische verankering en/of verlijming altijd mogelijk tegen meerprijs. Wij bieden u de service die de meeste webshop’s niet kunnen aanbieden, persoonlijk en snel!

Ontdek onze meest verkochte modellen hier !

Voor garagebedrijven

Wij bieden voor garagebedrijven op maat gemaakte afhaal en afstortsystemen voor autosleutels . Op deze manier kan u de klant perfect bedienen buiten de openingsuren . De klant kan zijn sleutels deponeren in een beveiligde schuif en kan later de sleutels afhalen via een persoonlijke code . Extra veilige service voor uw klant en voor uw bedrijf ! Verder hebben wij natuurlijk grote sleutelkluizen die op maat ingericht worden naar gelang het aantal benodigde haken , hoever ze uit mekaar moeten hangen e.d. Dit kan met vaste lijsten of uitschuifbare. U wilt toch ook dat de sleutels van uw stockwagens en klantenwagens veilig opgeborgen zijn?

Deze diashow vereist JavaScript.

Autosleutels aan het voertuig bewaren

Supra Indigo sleutelbewaring

supra indigo

Nood aan een kluis?

Bekijk enkele producten

Onze merken

Website by Tonc