Met onze kluizen kan u uw eigendommen beschermen tegen inbraak

Als aanvulling op tal van andere beveiligingsmaatregelen tegen een inbraak, mogen ook kluizen niet ontbreken om uw waardevolle eigendommen te beschermen. Zo bieden kluizen extra bescherming tegen potentiële dieven die – ook zonder inbraak – tijdens de kantoor- of werkuren in uw gebouwen kunnen rondlopen. Als onderneming of winkel kan u bijna niet zonder een kluis als eerste beveiliging van uw waardevolle goederen.

Oplossing op maat

Blok Security ontwikkelde zich tot een betrouwbare en gespecialiseerde partner voor zowel de installatie van kluizen als andere beveiligingsmaatregelen tegen inbraak. Contacteer ons vandaag nog voor een oplossing op maat. Indien gewenst komen wij langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Voor onze kluizen werken wij samen met brandkastenleverancier De Raat uit Herentals. Dankzij deze samenwerking hebben wij voor elke situatie de juiste kluis in huis. Wij hebben kluizen in alle denkbare formaten, diktes en kleuren.

Meteen op stock of leveren

Voor particulieren die met kluizen hun privé-eigendommen tegen inbraak willen beschermen, hebben we de nodige kluizen in stock. Voor grotere modellen werken we op bestelling. Deze worden geleverd, geplaatst en – indien gewenst – verankerd waar u maar wenst. U mag rekenen op een totaalservice.

Andere beveiliging

Naast kluizen bieden wij ook nog verschillende beveiligingsmogelijkheden tegen inbraken. Afhankelijk van uw situatie adviseren wij de juiste technieken en materialen. Wanneer gewenst komen wij vrijblijvend ter plaatse voor een technische analyse. Onze verschillende mogelijkheden:

  • Veiligheidssloten: bij bieden een uitgebreid gamma aan veiligheidssloten.
  • Toegangscontrole: onze draadloze toegangscontrolesystemen zijn onmisbaar voor uw bedrijf.

Contacteer ons vrijblijvend

Zoekt u een geschikte leverancier voor een kluis? Contacteer ons.

Website by Tonc