Wij zijn de specialist voor kluizen in de provincie Antwerpen

Als inbrekers toch binnen geraken, dan bieden kluizen vaak het laatste redmiddel om uw waardevolle eigendommen te beschermen. Als dé specialist voor kluizen in de provincie Antwerpen, kan u bij Blok Service altijd terecht voor een totaaloplossing.

Contacteer ons en we zoeken voor uw situatie de meest geschikte kluis. Ook voor de eventuele plaatsing en het verankeren kan u op ons rekenen. Naast gerichte inbraken bieden kluizen ook uitstekend bescherming tegen gelegenheidsdieven tijdens de gewone werkuren.

Naast kluizen bouwden we ook een grote expertise uit in tal van andere beveiligingstechnieken en –maatregelen.

Steeds de juiste kluis

Wij werken voor onze kluizen nauw samen met brandkastenleverancier De Raat, eveneens uit de provincie Antwerpen. Voor elke situatie vinden wij gegarandeerd de juiste kluizen. Alle denkbare formaten, diktes en kleuren zijn mogelijk.

Meteen op stock of leveren

De meest courante kluizen hebben we in voorraad. Bij grotere modellen geldt er een beperkte leveringstijd van een week. Wij leveren en plaatsen de kluizen waar u maar wenst, ook buiten de provincie Antwerpen. Sommige kluizen vragen de nodige verankering, een klus die we graag voor u klaren. Voor elke kluis behoort verankering tot de mogelijkheden.

 

Bel of mail ons

Zoekt u in de provincie Antwerpen een specialist in kluizen? Aarzel niet en contacteer ons.

Website by Tonc