Horemans keukens en interieur

Ook Horemans keuken en interieur heeft zijn keuze gemaakt en heeft zijn deuren laten voorzien van toegangscontrole door Blok Security.

Wij zijn vereerd dat ook onze elektronische sloten nu deel uitmaken van deze prachtige nieuwe showroom gelegen op de Olenseweg te Larum.

 

 

Op zoek naar een nieuwe, functionele keuken? Uw droomkeuken realiseren, is ons doel! Uw wensen en eisen zijn voor ons van topprioriteit. Pas wanneer u 100% tevreden bent, zit onze taak erop.

 

Onze keukens staan garant voor de beste kwaliteit, functionaliteit en afwerking. 

 

ONZE WERKWIJZE

 

Om samen met u de ideale keuken te bekomen, hanteren we steeds een vaste procedure.

 

1. U komt met het plan van de woning (of afmetingen van de ruimte) naar onze toonzaal

 

2. Er volgt een eerste gesprek met de interieuradviseur/binnenhuisarchitect, waar we samen met u uw wensen en de mogelijke opstellingen voor de nieuwe keuken bespreken. Hierbij houden we steeds rekening met de sterke en zwakke punten van de ruimte. De mogelijke uitvoeringen worden nagegaan, samen met een aftoetsing van welke materialen qua eigenschappen het best bij u passen. We begeleiden u in uw toestelkeuze. Tenslotte wordt een eerste grondplan getekend.

 

3. Tijdens het tweede gesprek, bespreken we samen met u het voorontwerp en de prijsofferte. Hierbij tonen we de materialen, technieken en toestelkeuze in de ruime toonzaal. Ook de gebruiksvriendelijkheid wordt gedemonstreerd. We toetsen het plan af op praktische zaken, zoals werkruimte, opbergruimte, circulatie en ergonomie.

 

Voor meer info over Horemans interieur surf naar : http://www.horemans.be/

Website by Tonc