Ontdek nu het geweldige gamma Intratone dewelke het leven van de syndicus makkelijker maakt.

In het kort samengevat:

  • Videofonie op GPRS netwerk zonder dure binnenposten
  • Namen op de bellen aan te passen vanop afstand
  • Bewoners hebben toegang via een TAG die u vanop afstand kan beheren
  • Bewoners ontvangen de oproep op gsm of vaste lijn
  • De syndicus beheert welke knop naar welk toestel kan bellen
  • Nog nieuwe Intratone innovaties op komst!

Weg met die etiketten met doorhalingen en vol plakband…

De onmisbare deurtelefoon is echter niet alleen een barrière tegen indringers. Het is ook één van de eerste voorzieningen van het  gebouw die men ziet. Om efficiëntie en schoonheid te verenigen, is de deurtelefoon met knoppen ook voorzien van elektronische  etikettenhouders, ofwel een klein LCD scherm per woning en per bel. En dat verandert de zaak in meerdere opzichten! Want zodra een nieuwe huurder een andere vervangt, kan de persoon die belast is met het toegangsbeheer (beheerder, bewaker, installateur) de naam van waaruit dan ook bijwerken en dat slechts in enkele klikken. Hij hoeft alleen maar in te loggen op de beheerderswebsite (www.intratone.info) of op de Intratone applicatie om de naam onmiddellijk te veranderen. Praktisch… en netjes!

Een geconcentreerd stuk technologie

Het merk Intratone, waar permanente innovatie een vaste waarde vormt, heeft het beste van zijn technologie in zijn videofoon verwerkt. Wat materiaal betreft, zien we de “handsfree” proximity lezer die de badge van de bewoner op 1 meter afstand leest. Dankzij de ingebouwde camera met groothoeklens, kan de bewoner zijn bezoeker op zijn telefoon zien, van top tot teen! De deurtelefoon, die gemaakt is voor duurzaamheid, is gebouwd in blokken, om ieder onderdeel apart te kunnen vervangen (een kapotte etikettenhouder, lezer…). De camera zelf wordt beschermd door een verwijderbare lens: in geval van slijtage kan men deze supersnel in 30 seconden verwisselen! De videofoon is aan te passen van 4 tot 56 namen, afhankelijk van uw project, en kan ook beschikken over een gecodeerd toetsenbord.

Deur videofoon met camera – 8 programeerbare drukknoppen en RFID reader

Interessante aanvullingen:

U hoeft niet langer naar elke afzonderlijke locatie om uw mededelingen met plakband of punaises te bevestingen om met uw bewoners te communiceren. Met onze digitale display vergroot u uw efficiëntie en verzendt u uw informatie realtime vanaf uw pc met een enkele klik naar de door u geselecteerde locaties.

Intratone meldingsbord om vanop afstand boodschappen door te geven

Zo eenvoudig dat je hem in een handomdraai hebt geïnstalleerd en aangesloten! Ontdek de beveiligingscamera van Seeseebox, die speciaal ontwikkeld is voor de entree van gebouwen. 24 uur per dag, 7 dagen per week toezicht, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken. Dankzij de 360°-lens houdt de camera toezicht op 4 zones, die via de beheersite www.seeseebox.com ingesteld kunnen worden. Alles is inbegrepen. Er hoeven geen andere materialen te worden geïnstalleerd (recorder, harde schijf, kabels etc.). U hoeft alleen maar de beveiligingscamera op te hangen. Dankzij de streammodule (waar de camera mee verbonden is) kan de beheerder via de Seeseebox-applicatie live meekijken met wat er in de entree gebeurt en de beelden downloaden. De beveiligingscamera is uitgerust met een 360°-lens, een recorder met SD-kaart en een 3G/4G-streammodule, inclusief meldingen gedurende 10 jaar. Verkrijgbaar als individuele beveiligingscamera of als pakket bestaande uit een Seeseebox-camera en HD-videodownload gedurende 5 jaar (3 uur per maand).

Intratone 360 camera om in de hal te plaatsen als bewakingselement om calamiteiten te voorkomen

Ook de poort van het gebouw bedien en beheer je eenvoudig met de Intratone zenders of badge’s

Intratone RFID badge
Intratone zender met RFID badge

Meer info of prijsopgave

Website by Tonc