IMMO VL en Blok Security

 

Nu kan u als koper van een nieuwe woning, appartement of bedrijfsgebouw bij IMMO VL genieten van een extra korting als u de sloten laat vervangen na de aankoop van een woning of bedrijfspand. 

 

Waarom zou ik dat doen ?

Het eerste wat u dient te doen bij de aankoop van een nieuwe woning is het vervangen van de sloten omdat u nooit weet wie er nog sleutels van in bezit heeft. Het kan zijn dat er nog familieleden een sleutel hebben, misschien een poetsvrouw of mensen die ooit aan het huis gewerkt hebben. Eigenlijk is dit net hetzelfde alsof u uw eigen sleutels langs buiten op de deur zou laten zitten. ( dat doet u toch ook niet ? ) Als expert in inbraakbeveiliging worden wij jaarlijks toch enkele malen geconfronteerd met mensen waar spullen verdwijnen maar er geen spoor van inbraak is. U zal dikwijls zien dat dit is binnen de periode van 1 jaar na de aankoop van een woonst. Weet ook dat bij inbraak zonder zichtbare schade je nooit een vergoeding van de verzekering kan bekomen.

 

Beter voorkomen dan genezen !

Dankzij IMMO-VL kan u nu genieten van een korting van 15% op onze EVVA veiligheidscilinders van de modellen DPE en ICS . Bovenop dit alles krijgt u gratis een overzicht van de eventuele zwakke punten op gebied van inbraakveiligheid. Dit wordt ineens in een offerte gegoten waardoor u een compleet en vrijblijvend overzicht hebt over hoe uw woning extra te beveiligen. Dagelijks vinden in Belgie meer dan 200 inbraken plaats, , als het aan ons en aan IMMO VL ligt zal u nooit deel uitmaken van deze statistiek.

Bel 014/21 37 00 VOOR EEN AFSPRAAK en vermeld dat u korting krijgt via IMMO VL !

 

Vraag de speciale folder bij uw IMMO VL kantoor

 

 

ADRESSEN IMMO VL

Pas 96A
2440 Geel

 014 58 02 08

 

Grote Markt 7
2200 Herentals

 014 21 42 08

 

Baron Van Eetveldeplein 10
2400 Mol

014 30 02 08

 

Markt 6
3980 Tessenderlo

013 66 62 08

 

Guido Gezellelaan 16-5
3550 Heusden-Zolder

011 15 15 15

 

 

Ontdek het actuele aanbod van IMMO VL hier ! 

 

DE VASTGOEDMAKELAAR IN DE KEMPEN

U bent op zoek naar een nieuwe thuis. Met een groot aanbod aan huizen en appartementen vindt u bij ons zeker en vast het pand van uw dromen. Een baksteen in de maag? Immo VL beschikt over een ruim aanbod bouwgronden

Met 5 kantoren in GeelMolHerentals, Tessenderlo en Heusden-Zolder is Immo VL de makelaar bij uitstek voor de verkoop of verhuur van huis, appartement of grond. Contacteer ons geheel vrijblijvend voor een correcte waardebepaling van uw eigendom

IMMO VL is voortdurend op zoek naar nieuw verkoopstalent , u kan de vacatures steeds raadplegen via deze link:

http://www.immovl.be/nieuws/kom-ons-team-buitendienst-versterken/

Website by Tonc