FireAngel rook en Co2 detectie met app.

OPGELET! VERPLICHT VANAF 2020 IN ELKE WONING!

Blok Security kan voortaan uw kantoor , studentenwoning of privaat woning perfect voorzien van draadloze rook of brandmelders die zonder bekabeling met mekaar in verbinding staan. Door dit principe bespaart u meteen op kosten van bekabeling en voeding alsook andere elektrische keuringen.

Onze FireAngel toestellen kunnen u zelfs perfect via de app op de hoogte houden van de batterijstatus en u automatisch verwittigen zodra een gevaar gedetecteerd wordt. Dit alles kan gerealiseerd worden via de optionele gateway dewelke u ook kan verwittigen voor koolmonoxide vergiftiging. Dit alles met een hoge bedrijfszekerheid en gekeurd voor de Belgische markt. Uniek aan dit systeem is dat je de Co2 melder ook kan combineren met de hitte en/of rookmelder zodat bij Co2 indicatie alle melders in alarm gaan met hetzelfde sirenegeluid. Indien ze aangesloten zijn op de gateway kan u dit ook weer melden via een pushbericht op de app. Met de eventuele locatieschakelaar kan u de systemen testen zonder een ladder te moeten gebruiken om de testknop te bedienen.

Wenst u een vrijblijvende prijsopgave voor draadloze FireAngel rook en brandmelders en dit eventueel met Co2 meldig via gateway aarzel dan niet ons contactformulier in te vullen op onze contactpagina.

Website by Tonc