DIPAQ FLEXIBELE AANRIJDBEVEILIGING DOOR BLOK SECURITY

Vanaf heden kan u bij Blok Security terecht voor de industriele aanrijdbeveiligingen van Dipaq. Verhoog de algemene veiligheid in uw bedrijf en contacteer ons voor een vrijblijvende prijsopgave.

Slider Delta

De TÜV geteste flexibele d-flexx® aanrijdbeveiliging type DELTA zorgt voor een veilige scheiding van voetgangersgebieden en wandelpaden van de werkruimte. De DELTA  aanrijdbeveiliging is leverbaar in een een 3 of 4 -dubbele geleiderail. Het modulaire systeem biedt eenvoudige standaard oplossingen voor hoeken en kolommen. De flexibele kunststof aanrijdbeveiliging is door de signaal gele veiligheidskleur goed zichtbaar voor bestuurders van voertuigen. 

DELTA aanrijdbeveiliging is ideaal voor gebieden waar voetgangers en voertuigen zich naast elkaar begeven

Slider Echo

De TÜV geteste flexibele d-flexx® aanrijdbeveiliging type ECHO is een combinatie van de 

d-flexx® modules type CHARLIE en DELTA

Aanrijdbeveiliging ECHO beschermt personeel, apparatuur en het gebouw tegen aanrijdingen van zwaar transportmaterieel op lagere hoogtes zowel voor binnen als op het buitenterrein.

Deze aanrijdbeveiliging combineert een zware vangrail voor heftrucks met een 3-dubbele geleiderail voor voetgangersgebieden. Bij aanrijding veert de vangrail mee en wordt de impact geabsorbeerd waardoor geen schade ontstaat aan vangrail, voertuig en vloer.

Deze flexibele kunststof aanrijdbeveiliging is door de signaal gele veiligheids kleur goed zichtbaar voor bestuurders van voertuigen.

Slider Golf

De TÜV geteste flexibele d-flexx® aanrijdbeveiliging type GOLF is de optimale bescherming voor stellingen en gebouwen. De GOLF aanrijdbeveiliging is leverbaar met 1 of 2 zware vangrails. De vangrail zorgt voor een maximale bescherming van stellingen tegen zwaar intern transport.  De GOLF wordt voorgemonteerd geleverd en kan zonder verdere assemblage worden geïnstalleerd.

Bij aanrijding veert de vangrail mee en wordt de impact geabsorbeerd waardoor geen schade ontstaat aan vangrail, voertuig en vloer. Onderhoudswerkzaamheden worden hierdoor tot een minimum beperkt.  Deze flexibele kunststof aanrijdbeveiliging is door de signaal gele veiligheidskleur goed zichtbaar voor bestuurders van voertuigen. 

Slider Hotel

De TÜV geteste flexibele d-flexx® aanrijdbeveiliging type HOTEL biedt dankzij de dubbele zware vangrails extra bescherming voor werknemers, machines, stellingen en inventaris tegen zwaar verkeer zowel voor binnen als op het buitenterrein. Dankzij de eenvoudige en snelle montage kunnen de verkeersroutes gemakkelijk worden gescheiden van de werkzones. Bij aanrijding veert de vangrail mee en wordt de impact geabsorbeerd waardoor geen schade ontstaat aan vangrail, voertuig en vloer.

De flexibele heavy-duty kunststof aanrijdbeveiliging is door de signaal gele veiligheids kleur goed zichtbaar voor bestuurders van voertuigen.

Bovenstaande is slechts een kleine greep uit het complete gamma van Dipaq.

Download de complete catalogus hier.

contacteer ons voor een vrijblijvende prijsopgave

Website by Tonc