Beveiliging voor bestelwagens

Nu ook met montagedienst!

Blok Security kan u helpen met verschillende soorten oplossingen om uw bestelwagens of vrachtwagens extra te beveiligen d.m.v. extra opbouwsloten. Wij geven u hieronder weer wat onze verschillende merken zijn waar wij het gamma van volgen. Heden ten dage gaat er geen week voorbij of u leest ergens in de pers wel een bericht van een camionette waar men in ingebroken heeft. Niet alleen bent u compleet ontrieft maar de aankoop van nieuwe materialen loopt al snel in de duizenden euro’s. Toch kan je het de inbrekers een pak moeilijker maken door extra opbouwsloten te monteren zodat het erg moeilijk wordt om de deuren nog te openen. Alle modellen die wij leveren zijn verkrijgbaar in gelijksluitende uitvoering zodat u de deuren kan openen met 1 sleutel. Aarzel niet contact op te nemen voor meer informatie aangaande onze beveiligingen voor bestelwagens.

ArmaDLock (enkel voor zelfplaatsers)

ArmaDlock is speciaal ontworpen om de beveiliging van bedrijfsvoertuigen te verhogen.

Ontworpen voor bedrijfswagens die met kostbare werkmaterialen en dure gereedschappen rondrijden, ook is de ArmaDlock een betrouwbare vergrendeling voor containers, opslagruimten en andere beveiligingstoepassingen, dit maakt de ArmaDlock tot een highsecurity beveiligingsoplossing!

Opbouw veiligheidsslot voor bestelwagens met drukcilinder

bestelwagen beveiliging door Blok Security

DISEC (met montage mogelijk)

Het gamma Disec is uitgebreid met vele toepassingen. Optioneel zelfs te koppelen met GPS tracker en waarschuwing via smarthphone.

De werking is via een unieke magnetische sleutel dewelke onmogelijk na te maken is.

DISEC bestelwagen beveiliging door Blok Security

Leverbare modellen:

MG 850 met 3 standen vergrendeling

Afbeeldingsresultaat voor disec mg850

MG860 met enkele sluiting maar zwaarder uitgevoerd

Afbeeldingsresultaat voor disec mg860

meer info in de prijslijst

prijslijst DISEC VAN LOCK

Alarmsystemen

In samenwerking met een externe partner kunnen wij ineens ook uw bestelwagen van een alarmsysteem voorzien. Hiervoor gebruiken wij het sinds vele jaren gekende Meta System. Ontdek hier de verschillende modellen.

mail info@blok.be voor meer info of bestel rechtstreeks via onze webshop

beveiliging camionette slot camionette

Website by Tonc