Afbeeldingsresultaat voor assa abloy cliq go

CLIQ®Go – toegangscontrole binnen handbereik

CLIQ® Go is de toekomst-georiënteerde oplossing voor kleine bedrijven en privé gebruikers.

CLIQ® Go is een puur elektronisch sluitsysteem gebaseerd op de precieze mechanische componenten en micro-elektronische modules van de CLIQ technologie van ASSA ABLOY.

Beheer uw beveiliging met de CLIQ® Go App:

In een steeds complexer wordende omgeving zou het beheer van een sluitsysteem intuïtief en gebruiksvriendelijk moeten zijn. Wanneer uw beveiligings vereisten steeds veranderen, sleutels worden kwijtgespeeld, nieuwe werknemers toegang nodig hebben, of dienstverleners enkel in het weekend toegang nodig hebben. De CLIQ® Go App voegt een nieuwe dimensie toe aan beveiliging, omdat je mobiel toegangen kan nagaan en controleren. Blok Security is een geautoriseerde specialist/verdeler van CLIQ® Go en kan dit systeem desgewenst ook voor jou beheren.

Duurzaam, veilig en efficient

De micro-elektronica in de programmeerbare, waterbestendige en compacte elektronische cilinder garanderen maximale beveiliging – betrouwbaarheid zonder complicaties. CLIQ® Go lost het probleem van verloren sleutels op. Omdat elke sleutel individueel programmeerbaar is kunnen rechten makkelijk worden verwijderd, waar je ook bent. 

Een bedrijf runnen betekent vandaag de dag dat u vaker buiten bent, dan op kantoor. Terwijl u weg bent, kunnen beveiligingsbehoeften wijzigen: nieuwe werknemers komen er bij, sleutels raken verloren, toegangs-rechten moeten gewijzigd worden. CLIQ® Go brengt beveiliging naar een nieuwe dimensie door er voor te zorgen dat u de beveiliging van uw gebouw kan controleren via uw mobiele toestellen.

Blok Security zal de Assa Abloy CLIQ® Go standaard aanbieden als knopcilinder met een stofkap aan de buitenzijde. Dit is de oplossing die naar onze mening ideaal is voor bedrijven met verschillende buitendeuren op diverse locaties. Een ander voordeel dat niet onbelangrijk is, is het feit dat wij bij verhuis of de vernieuwing van een deur de cilinder ook kunnen aanpassen van lengte. Zo blijven uw CLIQ® Go altijd bruikbaar onder eender welke omstandigheden of wijzigingen.

Download de brochure hier!

Maak nu een afspraak om uw bedrijf of praktijk te voorzien van Cliq-Go van ASSA ABLOY

Website by Tonc