Nu open tot 17u

Alles voor sleutels en sloten

U mag rekenen op onze volledige dienstverlening als gespecialiseerde slotenmaker. Onze service omvat het verkopen, plaatsen en/of herstellen van alle mogelijke (veiligheids)sloten en cilinders. Nood aan extra veiligheid? Wij komen graag op afspraak bij u thuis langs om de beveiliging van uw deuren en ramen te controleren. In onze winkel kan u steeds terecht voor het bijmaken van alle sleutels tijdens de openingsuren.

Wij werken samen met verschillende kwaliteitsmerken (ABUS, IKON, EVVA en FAPIM), zodat we voor elke situatie de juiste en veilige oplossing in huis hebben.

Cilindersloten assembleren we zelf om het risico op dezelfde sloten te elimineren. U geniet op onze zelf geassembleerde veiligheidscilinders een volledige garantie van vijf jaar.

Voor woningen en appartementen

Wij bieden u verschillende mogelijkheden om uw bestaande ramen en deuren extra te beveiligen, afhankelijk of uw ramen en deuren uit pvc, aluminium of hout bestaan.

Enkele mogelijkheden zijn veiligheidsbeslag, meerpuntssluitingen of opbouwsloten. Ook voor dakramen en schuiframen hebben wij aangepaste sloten. Ontdek hier meer over hoe uw woning te beveiligen.

Voor bedrijven

Ook bedrijven mogen rekenen op gespecialiseerde beveiligingsoplossingen via onder andere veiligheidssloten.

Daarnaast werken we voor bedrijven volledige sluitplannen uit met veiligheidssloten en -cilinders. U geniet zelfs van een unieke garantie van vijf jaar op onze sluitplannen. Wij hebben de juiste oplossingen voor zowel bescheiden als zeer complexe sluitplannen met hoofdsleutels en ondergeschikte sleutels.

Daarnaast bieden we bedrijven extra mogelijkheden via schaarhekken en traliewerk en elektronische sloten en toegangscontrole.

BEL 014/21 37 00 VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE VOOR VEILIGHEIDSSLOTEN! 

 

  • ons aanbod cilindersloten kan u hier vinden
  • ons aanbod elektronische cilindersloten kan u hier vinden
  • ons aanbod toegangscontole kan u hier vinden
  • ons aanbod beveiligingen voor bestelwagens kan u hier vinden
  • ons volledige aanbod in de winkel kan u hier vinden

Uw sleutels , uw waardevolste bezit ! Wij gebruiken enkel topkwaliteit van Italiaanse bodem !

 

Lees onze tips voor inbraakveilig te wonen hier !

Nood aan extra veiligheid?

Wij komen vrijblijvend langs voor een veiligheidsanalyse en een offerte op maat. Contacteer ons voor een afspraak.

Bekijk enkele referenties

Onze merken

Website by Tonc