Totaalservice voor schaarhekken en tralies (via Qube outdoor)

Onze schaarhekken en tralies bieden extra veiligheid voor vitrines, inkomportalen, slaapkamers,… Wij werken hiervoor als exclusieve verdeler voor België samen met verschillende kwaliteitsmerken. Ook levering zonder installatie is mogelijk.

Al onze schaarhekken en traliewerken importeren wij zelf uit voornamelijk Italie en Spanje !

Dankzij ons ruim aanbod aan schaarhekken en tralies vindt u in ons gamma gegarandeerd de oplossing die zowel veilig is als visueel perfect bij uw winkel, bedrijf of woning past.

schaarhek Brasschaat

schaarhek Brasschaat

Schaarhekken voor uw winkelpand

Schaarhekken monteren wij liefst aan de binnenzijde van een etalage , uw verkoopswaren blijven zichtbaar maar staan veilig achter de afsluiting als men het glas breekt . In sommige gevallen monteren wij aan de buitenzijde zodat het hek dienst doet als afschrikmiddel tegen ramkrakers en inbrekers . Een bijkomend voordeel is dat schaarhekken dikwijls makkelijker in te bouwen zijn dan rolluiken omdat bovenaan enkel een rail moet geplaatst worden i.p.v. een zware rolluikkast .

eetcafe Buffel te Gent

eetcafe Buffel te Gent

Schaarhekken in industriele gebouwen

In industriele gebouwen leveren en plaatsen wij schaarhekken als inbraakbeveiliging achter ramen en buitendraaiende deuren die meestal geen voldoende stevigheid bieden tegen inbraak met koevoet . Ook voor bepaalde afsluitingen binnen de fabriekshal zijn schaarhekken een oplosssing . Zo kan u vermijden dat onbevoegde personen een plaats betreden of te dicht bij een werkende machine kunnen komen. Schaarhekken zijn erg flexibel in montage en bieden dikwijls een oplossing die zowel kwalitatief en budgetair binnen ieders smaak vallen .

originele foto Spagnoli

Realisatie in Italie

Schaarhekken in de privewoning

Steeds meer mensen kiezen voor schaarhekken in hun privewoning. Deze hekken laten u toe om ’s nachts veilig met openstaande ramen te slapen of schermen uw traphal af zodat inbrekers de weg naar boven niet kunnen voortzetten .

TIP : Inbraken gebeuren steeds vaker via glasbreuk aan schuiframen , met een schaarhek voor de raam is dit probleem opgelost !

Spagnoli Fiorenze

Spagnoli Fiorenze

Schaarhekken monteren wij doorheen gans Belgie ( in samenwerking met onze  collega’s van Qube outdoor)  , wij hebben talrijke referenties zoals u kan zien uit onderstaande fotoreeks .

Voor een vrijblijvende prijsopgave mail : info@qube-outdoor.be

Ontdek meer over onze tips aangaande inbraakveilig wonen hier !

 

Interesse in schaarhekken of traliewerk?

Wij komen vrijblijvend langs voor een analyse ter plaatse en een offerte op maat. Contacteer ons voor een afspraak.

Bekijk enkele referenties

Website by Tonc