Nu open tot 17u

 

Kies voor een schaarhek als beveiliging van uw winkel of huis

Schaarhekken , harmonicahekken of schuifhekken bieden de ultieme beveiliging voor uw winkeletalage, bedrijfsdeur, portaal, slaapkamer of achterdeur. Als specialist in beveiliging bieden wij een totaalservice voor de installatie van schaarhekken. Wij importeren zelf onze schaarhekken uit Italie en Spanje en bieden zo het grootste gamma op de markt in Belgie en Nederland .

De perfecte installatie

Om de lange levensduur van uw schaarhekken te garanderen, kiezen wij voor staalverzinkte hekken. Ongeveer een maand na uw bestelling komt onze plaatsingsdienst langs voor een perfecte installatie. Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend plaatsbezoek.

Schaarhekken als beveiliging

Tal van winkels kiezen een schaarhek voor de beveiliging van hun inkomdeur of etalage. Een schaarhek is enerzijds zeer eenvoudig in gebruik, anderzijds houdt het inbrekers en andere ongenode gasten perfect tegen. Schaarhekken bieden een sluitende oplossing wanneer het inbouwen van een oprolmechanisme van een beveiligingsrolluik door plaatsgebrek technisch niet kan.

Uiteraard gaat u best in zee met een ervaren specialist voor een opmeting en installatie volgens de regels van de kunst. Kies daarom voor de vakkennis en knowhow van Blok Security uit Herentals. Wij komen graag persoonlijk langs voor een vrijblijvende prijsofferte. Naast schaarhekken bieden wij nog tal van andere mogelijkheden voor een efficiënte beveiliging van uw eigendom. Wij monteren schaarhekken over gans Belgie en delen van Nederland .

Ook voor slaapkamers

Niet alleen winkels en bedrijven kiezen voor onze schaarhekken als beveiligingsmethode. Ook voor particulieren die graag met open ramen slapen, biedt dit een mooie oplossing. Zo kan u uw hoge ramen zonder zorgen openlaten terwijl ongenode gasten onmogelijk binnen geraken wanneer u slaapt.

Verschillende uitvoeringen

Voor de productie op maat van uw schaarhekken werken wij samen met gespecialiseerde firma’s die zich al vele jaren focussen op deze gespecialiseerde markt. Dankzij onze verschillende partners bieden wij u de grootste keuze op de Belgische markt . Wij verzorgen zelf de import van schaarhekken uit Spanje en Italie en staan rechtstreeks in contact met de fabrikanten. Ondertussen hebben wij tientallen referenties doorheen gans Belgie. Van de kust tot in de Ardennen staan schaarhekken van Blok Security in verschillende prijs en kwaliteitsklassen .

Bekijk meer referenties en folders hier :

Interesse?

Contacteer ons dan vandaag nog, wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

Meer over schaarhekken weten ? bekijk ook even deze pagina !

Meer over traliewerken weten ? bekijk ook even deze pagina !

Website by Tonc