Nu open tot 18u

Zoekt u iemand voor een reparatie aan bestaande ramen en deuren?

Naast de vakkundige plaatsing van nieuwe ramen en deuren kan u ook altijd rekenen op Blok Security voor het uitvoeren van een reparatie aan bestaande ramen en deuren. Deze service geldt ook voor ramen en deuren die we niet zelf geplaatst hebben. Kampt u met een probleem? Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog. Wij komen zo snel mogelijk ter plaatse.

Veeleisend

De ramen en deuren aan uw woning krijgen het hard te verduren. Allereerst staan ze voortdurend blootgesteld aan regen en wind en werken de schadelijke UV-stralen op hen in. Bovendien zijn ze de meest beweeglijke objecten aan uw huis. Gemiddeld opent en sluit u een raam twee keer per dag. Bij deuren is dat dertien keer het geval. Door dit intensieve gebruik durven ramen en deuren wel eens stuk te gaan en dringt een reparatie zich op.

Totaalservice

Blok Security biedt zich aan als een totaalpartner voor ramen en deuren. Voor elke reparatie kan u ons inschakelen:

  • Wij vervangen wanneer nodig de scharnieren.
  • Wij stellen ontregelde draai-kiepsystemen opnieuw af.
  • Defecte sluitpunten vervangen we.
  • Oude sloten kunnen we volledig vernieuwen.
  • We veranderen meerpuntssluitingen die niet goed meer functioneren.
  • Bij problemen met de beglazing kunnen we deze volledig vervangen.
  • Ook het vervangen van vloerpompen, het plaatsen van een verluchtingsrooster of het ombouwen van een raam behoort tot onze vrijwel eindeloze mogelijkheden.

Wij herstellen ramen en deuren van alle merken. Daarnaast zijn wij sterk gespecialiseerd in reparaties van ramen en deuren van het Duitse kwaliteitsmerk Schüco. Ook het herstellen of plaatsen van zogeheten Velux ramen vormt geen enkel probleem.

Schuifdeuren

Naast ramen en deuren bieden wij ook een herstelservice voor schuifdeuren. Ook bij schuifdeuren durft er door intensief gebruik al eens iets stuks te gaan. Hetzelfde geldt voor vliegenramen en -deuren. Naast herstellingen kan u ons ook inschakelen voor het plaatsen van vliegenramen en vliegendeuren op ramen en deuren in PVC, hout of aluminium.

Contacteer ons!

Wenst u technisch advies en een vrijblijvende offerte voor een reparatie van uw ramen en deuren? Contacteer Blok Security.

Website by Tonc