Een lesje geschiedenis…

Blok Security

Blok Security begon ooit als een traditionele sleutelmakerij ( Code sleutel Blok ). Doorheen de jaren breide het productenaanbod stelselmatig uit, steeds op verzoek van onze klanten. Daarnaast spelen ook technologische evoluties een rol in de verdere uitbreiding van onze activiteiten. Wij zijn in de kempen een zeer gekende naam die reeds sinds de jaren 80 een leidinggevende rol draagt op gebied van beveiliging met versterkte sloten , sluitplannen , elektronische sloten en veel meer. U kan bij ons op de zaak terecht voor alles wat met sleutels en sloten te maken heeft. Zo zijn wij steeds haantje de voorste op gebied van nieuwe technologie voor autosleutels. In de loop van 2017 zullen wij in staat zijn om ook uw autosleutel met afstandsbediening bij te maken aan veel betere prijzen dan bij de dealer. Ook voor een duplicaat van een (poort)afstandsbediening kan u bij ons terecht , dit eventueel ook door een technieker bij u thuis langskomt.Wij produceren zelf onze cilindersloten zodat u zeker bent van een unieke sluiting voor uw deur en installeren ook de nieuwste elektronische cilinders voor bedrijven die meegaan met hun tijd. Problemen met een slotkast al dan niet in meerpuntsuitvoering , u kan bij ons terecht door onze uitgebreide stock op de zaak. Wij werken veel voor IMMO en Syndicus kantoren die het onderhoud en de herstellingen van de door hun beheerde gebouwen aan ons toevertrouwen. Hebt u een vraag of opmerking ? Aarzel niet ons contactformulier in te vullen.

In de jaren 80 – 90 was de zaak gevestigd in de Nieuwstraat te Herentals waarna een verhuis kwam ( door een overname ) naar de andere zijde van Herentals en dit in het Stadsveld. Niet veel later werd besloten om naar de andere kant van het gebouw te verhuizen in de Spekmolenstraat.

Blok Security Spekmolenstraat

Blok Security Stadsveld naamkaartje

 

Ergens begin jaren 2000 werd een verhuis ingezet naar de Rode Kruisstraat te Herentals en dit ook na een overname door Bernardon M. bvba. Hier kwam niet veel later de afdeling Blok Projects bij in de Sint Waldetrudisstraat dewelke ook rolluiken – zonwering en veel meer installeerde.

Blok Security Rode Kruisstraat

 

Op 4 januari 2016 openden wij op de Herenthoutseweg 145 ( huidige locatie ). Nu hebben wij meer parking op een drukke invalsweg en vlak aan het industrieterrein.

Wij zijn nog op zoek naar foto’s van Code Sleutel Blok in de nieuwstraat en ook op het Stadsveld. Mocht u hier iets van hebben gelieve even contact met ons op te nemen.

slotenmaker Herenthout

Blok Security Herentals

Voorgevel Blok

  Lees onze tips om inbraakveilig te wonen hier !

Website by Tonc