LOCKERKASTEN

Bij Blok Security kunnen wij dankzij onze leverancier van brandkasten ook lockers en lockerkasten aanbieden in zeer veel afmetingen en kleuren. Voor de grotere projecten ( +10 kasten ) bieden wij ook scherpe prijzen die meestal beter zijn dan vele van onze grote concurrenten. Verder kunnen wij deze lockers voorzien van mechanische sloten , elektronische codesloten of sloten die je met een TAG of BADGE kan openen. Ook kasten en tafels voor werkmateriaal of laptop zijn ruim vertegenwoordigd in het gamma.Sterk staan wij ook op gebied van maatwerk , hebt u speciale wensen kan de leverancier dit uittekenen zoals u het wenst en in de RAL kleur die past bij uw bedrijf of instelling.

Voorbeelden van opstellingen

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

prijzen

In onze locker prijslijst kan u reeds enkele zaken terugvinden. Aarzel echter niet om een berekening van uw project aan te vragen. Indien meer dan 10 kasten besteld worden zullen de prijzen aanzienlijk dalen. Transporten van de kasten naar uw locatie worden apart berekend naargelang de hoeveelheid. Deze kasten worden rechtstreeks vanaf de fabriek bij u afgeleverd!

 

Optioneel elektronisch sluitwerk

Al onze lockers en kasten kunnen desgewenst voorzien worden van elektronische sloten met code of een TAG om uw sleutelbeheer te optimaliseren. Dit zal veel ergernis vermijden omdat sleutelverlies het grootste probleem is in deze productlijn. Wij leveren zowel de SALTO lockersloten ( die dan weer combineerbaar zijn met deursloten in het algemeen ) als de Mauer Ell Cam sloten die stand-alone werken met een codeklavier of TAG met programmeerkaart.

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Vraag vrijblijvend meer info via info@blok.be of onze contactpagina 

 

Website by Tonc