Lockdown nr.3

Update 31/03:

Vanaf 1 april zal de voordeur terug los staan.Na overleg met o.a. Unizo en Fod Economie is het essentieel nut van sleutels en sloten bewezen. Dit is geen funshoppen. Wie een afspraak heeft krijgt voorrang. Mensen zonder afspraak komen binnen en melden zich aan. Indien er niemand aan de sleutelbalie staat kan u verder komen, anders dient u even te wachten voor de ingang van de sleutelwinkel binnen het gebouw. Er is voldoende plaats om afstand te bewaren.

Check onze openingsuren hier

Maak uw afspraak hier

Update: 28/03

Door de nieuwe maatregelen van de regering dient onze winkel terug de deuren te sluiten. Gelukkig kunnen wij wel werken op afspraak en daar hebben wij nu een online afsprakensysteem voor. Klik op het logo om uw afspraak vast te leggen. Na afspraak kan u op het geplande tijdstip aanbellen aan de zijdeur op de linkse oprit.

OPGELET!

Onze buitendienst voor herstellingen en andere diensten blijft gewoon verder werken , telefonisch zijn wij altijd te bereiken vanaf 07.00h tot 12.00h en 13.00h tot 18.00h (vrijdag tot 17.00h)

TIP!

Check onze online bestelsite voor sleutels, misschien hoeft u zelfs niet tot hier te komen! (klik op de sleutels hieronder)

Blok Projects Security Winkel 18

Website by Tonc