Kluizen voor thuis of in uw bedrijf

Gegarandeerd hebben wij voor u de juiste kluis!

Koop niet zomaar een kluis in de “doe het zelf” zaak of op een webshop maar laat u begeleiden door iemand met kennis van zaken. De aankoop van een kluis hangt van vele factoren af , wat gaat u bewaren en hoeveel volume hebt u nodig ? Moet de kluis enkel tegen brand bestand zijn of enkel tegen inbraak ? Misschien wilt u een combinatie van beide of misschien hebt u enkel iets nodig om gedurende de dag even iets in te bewaren. Al deze factoren zijn van invloed op de prijs en kwaliteit van de benodigde kast. Voor al deze toepassingen hebben wij de juiste oplossing zodat u zeker kan zijn van een juiste aankoop. Houd er ook rekening mee dat u tot 350kg. de kluis degelijk moet verankeren of u hebt kans dat ze op een dag verdwenen is. Ook hiervoor kunnen onze diensten de juiste oplossing bieden. Aarzel niet ons te contacteren via de contactpagina of kom even langs op de zaak. Als u graag prive en in alle rust een kluis komt kiezen kan dit ook op zaterdag en dit na afspraak.

Voor bedrijven

Voor elke behoefte (data safe, geldkluis, een kast voor laptops,…) bieden wij de juiste kluizen. Onze service omvat ook het plaatsen en verankeren van de kluis.

Verder leveren wij ook lockerkasten voor uw personeel .

 

Voor particulieren

Kom langs in onze winkel en bekijk de mogelijkheden voor onze residentiële kluizen. Van klein tot groot. Op alle kluizen in de showroom die niet meer in de verpakking zitten krijgt u 10% korting.Montage van de kluis in uw woning met chemische verankering en/of verlijming altijd mogelijk tegen meerprijs.

Ontdek de volledige catalogus met prijzen Top Safes 2016 (Ned) hier !

Topsellers voor uw woning

ET serie in diverse afmetingen

 

Technomax serie in verschillende afmeting

Voor garagebedrijven

wij bieden voor garagebedrijven op maat gemaakte afhaal en afstortsystemen voor autosleutels . Op deze manier kan u de klant perfect bedienen buiten de openingsuren . De klant kan zijn sleutels deponeren in een beveiligde schuif en kan later de sleutels afhalen via een persoonlijke code . Extra veilige service voor uw klant en voor uw bedrijf ! ( zie foto’s onderaan )

Wij hebben nog een (demo) sleutelkluis op voorraad aan sterk gereduceerde prijs .

 

sleutelkluis Combi Keysafe aan 950 euro i.p.v. 1371 euro (excl. BTW) met lichte gebruikssporen.

meer info ? Klik op de foto !

 

als het luxe moet zijn

U bent verzamelaar van luxueuze horloge’s of andere zaken ? U wil deze zaken veilig opbergen maar met net dat tikkeltje meer finesse.

Ontdek onze catalogus luxe kluizen door een mailtje te sturen naar info@blok.be en wij mailen u deze graag door.

Lees onze tips voor inbraakveilig te wonen hier !

Nood aan een kluis?

Kom langs in onze winkel of contacteer ons voor een afspraak.

Bekijk enkele producten

Onze merken

Website by Tonc