Inbraakbeveiliging PROMO !

Mechanische beveiliging een must ?

Eerder een Noodzaak !

Nu de dagen korter worden steken wij een tandje bij om ook uw woning te voorzien van degelijke mechanische inbraakbeveiliging. Teveel mensen beseffen niet dat het perfect mogelijk is om inbrekers buiten te houden door enkele aanpassingen aan ramen en deuren uit te voeren. Wij starten dan ook vanaf heden (01/10/2018) tot in de loop van november met een speciale actie op al onze bijzetsloten van ABUS – DENI en ZEIS-IKON aan voordeeltarieven. Uw korting zal berekend worden a.d.h.v. de benodigde zaken die nodig zijn om ook uw woning degelijk te beveiligen. Deze korting is ook van toepassing op alle veiligheidsbeslag en veiligheidscilinders.

 

Een alarmsysteem zal geen inbrekers buiten houden !

Wij ondervinden steeds meer dat mensen zich laten vangen met de aankoop van een alarmsysteem met abonnement.Niet alleen betaalt u de aankoop van het systeem maar bovenop horen wij bedragen van 35 tot 55 euro per maand voor de verbinding met de meldkamer (gemiddeld 500 euro extra / jaar). Nu deze meldkamer zal u bellen als het alarm in werking gaat maar bij een echte inbraak ben je dan al rijkelijk te laat. Een inbreker heeft maar enkele seconden nodig om een raam of deur te openen als ze niet degelijk beveiligd is, de gemiddelde inbraak duurt tussen de 3 en 5 minuten (inbraak en roven inbegrepen)!

De doorsnee inbreker heeft enkel wat klein materiaal bij waardoor ramen en deuren makkelijk te openen zijn , bent u degelijk beveiligd met bijkomende sloten duurt het te lang eer hij binnen is en gaat hij liever op zoek naar een ander slachtoffer !

 

Voorkomen is beter dan genezen !

Sleutels en sloten

Vraag vandaag nog een offerte om ook uw ramen en deuren degelijk te beveiligen en vermijd onaangename verassingen zonder vaste maandelijkse kosten.

 

Bel 014/21 37 00 of mail via onze contactpagina

 

bekijk even onderstaande video om u te overtuigen van de sterkte van bijkomende raamsloten.

 

Website by Tonc